شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد در کشور، رتبه‌ اول و در غرب آسیا، رتبه‌ سوم هوشمندسازی را دارد «کینیاز دابیژا»، سرکنسول روسیه تزاری در مشهد متهم ردیف‌اول واقعه به توپ‌بستن حرم رضوی اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه پاسخ گویی تلفنی مدیرعامل تاکسی‌رانی مشهد | چند کورس پاسخگویی برای سرویس مدارس گذر از بحران آبی با هم‌افزایی شهرداری مشهد و شرکت آب و فاضلاب علت اختلال در خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز توسعه شهر انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد برای سال پنجم افتتاح معراج شهدا در هفته دفاع مقدس کاهش ۳۰ درصدی مبتلایان به سالک در یکسال اخیر با اقدامات شهرداری مشهد | مبارزه با سالک جواب داد بوستان مینیاتوری مشهد با نصب ۳۲ المان جدید احیا می‌شود بخش اول فاز یک بوستان جهانشهر مشهد چه زمانی به بهره‌برداری خواهد رسید؟ ۹۰ میلیون تومان خسارت در پاساژ قائم مشهد در پی آتش‌سوزی | پیگیری‌ها برای جبران خسارت ادامه دارد شاخص کیفی هوای شهر مشهد، ناسالم برای گروه‌های حساس (امروز، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشهد در هفته وحدت، غرق در نور و همبستگی | اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی ویژه شهر آتش، بازاری در ولایت تخار افغانستان را تبدیل به خاکستر کرد + فیلم گذری بر سرگذشت یخدان روستای «چهاربرج» به مناسبت سالروز ثبت‌ملی شدنش | موقوفه «نجدالسلطنه» در دیار شاهنامه شهردار مشهد مقدس خبر داد: تسهیلات ۴۰۰ میلیونی با سود ۸ درصد برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده مشهد در میدان‌بار نوغان مشهد، یکی از سنتی‌ترین دادوستدها، همچنان زنده است | بازار تاریخی بارفروش‌ها آغاز نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی مشهد
سرخط خبرها

ورود روزانه ۴۰ هزار دز واکسن کرونا به مشهد | رعایت ۶۰ درصدی پروتکل ها

  • کد خبر: ۷۸۲۵۳
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۶
ورود روزانه ۴۰ هزار دز واکسن کرونا به مشهد | رعایت ۶۰ درصدی پروتکل ها
بنا بر گفته‌های حمیدرضا رحیمی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقریبا هر دو روز ۸۰ هزار دز واکسن از تهران ارسال و تحویل دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌شود.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ تعطیلی برخی از پایگاه‌های واکسیناسیون مشهد در چندروز گذشته، موجی از نگرانی و شایعاتی مبنی بر توقف واکسینه کردن مردم مشهد در مقابل این بیماری را به وجود آورده بود، اما سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد علت تعطیلی برخی از پایگاه‌های واکسیناسیون در مشهد را خستگی کارکنان و کمبود واکسن اعلام کرده و گفته است که با توجه به اینکه واکسن موجود کفاف یک شیفت کاری کامل را نمی‌داد و باید واکسن مورد نیاز از تهران ارسال می‌شد، تصمیم به تعطیلی برخی از مراکز واکسیناسیون در روز‌های پنجشنبه، جمعه و شنبه در مشهد گرفته شد و با ورود محموله جدید واکسن در روز شنبه در بیشتر مراکزی که نیروی فنی آن‌ها تکمیل بود، واکسیناسیون شهروندان انجام شده است.

 

بنا بر گفته‌های حمیدرضا رحیمی تقریبا هر دو روز ۸۰ هزار دز واکسن از تهران ارسال و تحویل دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌شود.

کاهش ۲۴ درصدی ورود به مشهد در تعطیلات اخیر

بر اساس آمار‌های سازمان راهداری کشور، تردد‌های جاده‌ای کشور ۳۴ درصد کاهش داشته است و آن طور که پلیس راهور خراسان رضوی اعلام کرده است ورود به خراسان رضوی و مشهد به ترتیب ۳۲ و ۲۴ درصد کاهش داشته است. البته برای دریافت پاسخ این سؤال که آیا تعطیلات 


براساس آمار‌هایی که جانشین رئیس پلیس راه خراسان رضوی اعلام کرده است از ۲۳ تا ۲۹ مردادماه ۱۰ هزار و ۱۰۰ خودرو شخصی به شهر‌های مبدأ بازگشت داده و بیش از ۳۲ هزار خودرو متخلف هم طبق قانون یک میلیون تومان جریمه شده اند. تردد‌ها هم طبق این داده‌ها و در مقایسه با هفته قبل از آغاز تعطیلات و قرنطینه کرونایی در کشور (از ۱۶ تا ۲۲ مرداد) کاهش جدی داشته است. میزان ورودی‌ها و خروجی‌ها از خراسان رضوی در این بازه زمانی به ترتیب ۳۲ و ۳۵ درصد و ورود و خروج از مشهد هم به ترتیب ۲۴ و ۲۰ درصد کم شده است.

محدودیت‌های جدید کرونایی برای استان

محمدصادق براتی رئیس کمیته اماکن عمومی، مذهبی و گردشگری قرارگاه عملیاتی پیشگیری و مقابله با کرونای استان نیز از محدودیت‌های جدید کرونایی تصویب شده برای خراسان رضوی در نشست این قرارگاه خبرداد و گفت: ممنوعیت پذیرش مسافر و زائران در مهمانسرا‌های دولتی و واحد‌های بوم‌گردی و ممنوعیت برگزاری هرگونه مجلس دورهمی، میهمانی و مراسم در مراکز اقامتی سراسر استان تا اطلاع ثانوی به تصویب رسید، ضمن اینکه کلیه تور‌های گردشگری به مشهد و هرگونه تبلیغات جذب مسافر به همراه ارائه خدمات غذایی به میهمانان غیرمقیم توسط تمامی مراکز اقامتی استان نیز ممنوع است.

افزایش سه برابری کودکان مبتلا به کرونا

سیدعلی جعفری، رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر، هم از افزایش دو تا سه برابری تعداد کودکان دارای علائم منجر به بستری در موج پنجم کرونا خبر داد و گفت: در پیک‌های گذشته موارد شدید ابتلا تنها به کودکان دارای بیماری‌های زمینه‌ای تعلق داشت، اما در این موج کودکان بدون هیچ بیماری زمینه‌ای به موارد شدید نیز مبتلا شده اند. کودکان در صورت ابتلا به کرونا علاوه بر درگیری می‌توانند منبع و منشأ انتشار بیماری باشند.

رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به ۶۰ درصد رسید

بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در مشهد افزایش داشته است. پیش از تعطیلات ۶ روزه کرونایی، درصد رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در مشهد ۲۱ درصد بوده که اکنون به ۶۳ درصد رسیده است.


با اعلام وزارت بهداشت، فوتی‌های کرونا باز هم رکورد زد و به عدد ۶۸۴ نفر رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->